

TIME	SESSION
08:00-09:00	REGISTRATION AND NETWORKING BREAKFAST
[60 mins]	
09:00-09:10	WELCOME AND INTRODUCTION
[10 mins]	Chair:
	Aaron Sohdi, Head of Business Development, FinTech Global
09:10-10:00	KEYNOTE PANEL DISCUSSION: Adapting to Macro Trends - Financial Crime Prevention in the
[50 mins]	Organizational Context
	Moderator:
	Sheri Levine-Shea, Counsel, Financial Crime Legal, Barclays
	Speakers:
	Dave Wildner, Global Head of AML/Deputy Global Head of FCC, BNY Mellon Sabeena Liconte, Head of Legal & Chief Compliance Officer, ICBC Standard Securities
10:00-10:20	KEYNOTE PRESENTATION: TBC
[20 mins]	Speaker:
	Julia Marina, Chief Compliance Officer & General Counsel, Payall Payment Systems
10:20-10:40 [20 mins]	PRESENTATION: Breaking the chain of Bias: Using Data Contracts to mitigate bias in AI powered AML models.
[20 11113]	
	Speaker:
	Jay Krish, Head of AML/FCC Data Governance, StateStreet
10:40-11:15	NETWORKING BREAK
[35 mins]	
11:15-12:00	PANEL DISCUSSION: AML Strategies for the Modern Era - A Tech-Infused Conversation
[45 mins]	
	Moderator:
	Deepthi Machavaram, Executive Director, Head of Digital Financial Crimes Advisory, Morgan Stanley.
	Speakers:
	Jay Krish, Head of AML/FCC Data Governance, StateStreet Michelle Rector, VP - Head of the Financial Intelligence Unit, Raymond James Financial
	Jennifer Arnold, CEO and Co-Founder, Minerva







12:00-12:45	PANEL DISCUSSION: 2024 Roadmap - Navigating Challenges and Seizing Opportunities in Fraud
[45 mins]	Prevention
	Moderator:
	Erika Alders, Managing Director and Managing Counsel, Head of U.S. Regulatory Legal, State Street
	Speakers:
	Aaron Steinitz, Senior Vice President - Enterprise Fraud Policy & Governance, M&T Bank Daniel Auciello, Chief BSA Officer and Head of Financial Crime Compliance, Bank of China Julia Marina, Chief Compliance Officer & General Counsel, Payall Payment Systems
12:45-13:55	NETWORKING LUNCH
[1hr 10 mins]	
13:55-14:35 [40 mins]	PANEL DISCUSSION: Navigating the Evolving Landscape of KYC: Challenges, Opportunities, and Customer-Centric Solutions
	Moderator:
	Enton Nikaj, Vice President, 3 <sup>rd</sup> Party Governance, Synchrony Bank
	Speakers:
	Andres Betancourt, Senior Manager, AML/ATF International Banking Internal Controls, Scotiabank
	Uday Gulvadi, Managing Director – Regulatory and Financial Crimes Compliance, Stout Steve Marshall, Director - Advisory Services, FinScan
	Steve Marshall, Director - Advisory Services, Thistan
14:35-15:15	PANEL DISCUSSION: Combatting Sanctions Evasion - A Holistic Approach with Technology and
[40 mins]	Strategy
	Moderator: James de Rugeriis, Executive Director – Financial Crimes Risk Management, Wells Fargo
	Speakers:
	Evan Weitz, Global Head of Transaction Monitoring & Investigations, BNY Mellon
	Jeremy Brayman, Director, Head of Global Sanctions, Charles Schwab
15:15-15:40	NETWORKING BREAK
[25 mins]	
15:40-16:05	PRESENTATION - TBC
[25 mins]	Speaker:
	Michael Wegh, Director, Financial Crime and Analytics, KPMG



16:05-16:45	PANEL DISCUSSION: Breaking Down Silos - Collaboration & Tech in the Fight Against Financial
[40 mins]	Crime
	<b>Moderator:</b> Sabrina Chen, Data Science Senior Lead, Citi
	<b>Speakers:</b> Stephen Doka, Managing Director, Global Financial Investigations, Internal Audit Executive, Financial Crime, Deutsche Bank James de Rugeriis, Executive Director – Financial Crimes Risk Management, Wells Fargo
16:45-16:50 [5 mins]	CLOSING REMARKS Speaker: Richard Sachar, Director, FinTech Global
16:50-17:50 [1 hr]	NETWORKING RECEPTION
17:50	END OF SUMMIT