

London

TIME	Stage A					
08:00- 09:00 [60 mins]	REGISTRATION AND NETWORKING BREAKFAST					
09:00- 09:10	WELCOME AND INTRODUCTION					
[10 mins]	Speaker: Richard Sachar, Director, FinTech Global					
09:10- 10:00	KEYNOTE PANEL DISCUSSION - Beyond the InsurTech Horizon: Strategies for Growth and Adaptation in a Dynamic Insurance Landscape					
[50 mins]	Moderator:					
-	Parul Kaul-Green, Founder/CEO, Eudaimon Consulting					
	Speakers:					
	Steven Mendel, Group Chief Executive Officer & Co-founder, Man	yPets				
	Yann Bry, Chief Strategy and Operations Officer, AXA Next					
10:00-	KEYNOTE PRESENTATION - TBC					
10:20						
[20 mins]	Speaker: TBC					
10:20-	Presentation: TBC					
10:40						
[20 mins]	Speaker:					
	Neil Kempston, Head of Incubation Underwriting, Beazley					
10:40-	NETWORKING BREAK					
11:15						
[35 mins]						
	Stage A	Stage B		Stage C		
11:15-	PANEL DISCUSSION – Engaging Your Customers Effectively:	11:15-	PANEL DISCUSSION – Crafting Human-Centric Digital	Product Demos		
12:00	Tackling the Key Challenges in Your 2024 Insurance	12:00	Health Experiences – What Health Insurers Need to			
[45 mins]	Distribution Strategy	[45 mins]	Know			



17th of April 2024 – 155 Bishopsgate, London

	Moderator: Natalia Svirshchevsky, Head of Strategy & Programme Management (Commercial Risk EMEA & London Broking Centre), Aon Speakers: Genoveva Pérez Lijó, Head of Mobile Device, Digital Risk and Easy Living, Allianz Partners John Pyall, Global Head of Underwriting and Products, Great Lakes Insurance Josh Hart, CTO and Co-Founder, YuLife Bernadette Hackett, Head of Customer & Distribution, Zurich		Moderator: Jakob Strandgaard, Policy Advisor – Health and Protection, Association of British Insurers Speakers: Michael Serbinis, Founder and CEO, League Vikas Gujral, Director – Digital Strategy & Performance, Bupa Mia Liu, Department Head and Executive Lead – Business Operations, Clinical and Healthcare Division, Vitality	
12:00- 12:45 [45 mins]	PANEL DISCUSSION - Revolutionizing Insurance Claims: Coordinating Customer Expectations, Technology Integration, and Transformative Strategies Moderator: Kajal Vakas, Senior Manager, Baringa Speakers: Oriane Valdelièvre, Head of Claims Service & Transformation, APAC Europe, AXA XL Tom Helm, Director, Claims Practice Leader, WTW Laura Thomas, Head of Claims, Superscript	12:00- 12:45 [45 mins]	PANEL DISCUSSION - Optimizing Data Utilization in the 2024 Broking Landscape Moderator: Lisa Wardlaw, President and Founder, 360 Digital Immersion Speakers: Taffy Jo Mayers, Head of Commercial, Neuron Digital Trading, WTW Ben Shannon, Global Digital & Innovation Leader, Facultative Reinsurance, Aon Jens Weir, Global Head of Digitisation, Nacora Group	
12:45- 13:55 [1 hr 10]	NETWORKING LUNCH			
Stage A		Stage B		Stage C



17th of April 2024 – 155 Bishopsgate, London

13:55- 14:35 [40 mins]	PANEL DISCUSSION - Customer-Centric Underwriting: Navigating Complexity and Embracing Technological Innovation Moderator: Matt Scott, Co-Founder, Insurance DataLab Speakers: Philippe Knepfler, Head of Business Development, Chief Innovation Officer, Covéa Affinity	Product Demos	Roundtable – "The Growth Playbook for 2024" Moderator: Eric Fulwiler, Co-Founder, RIVAL
14:35- 15:15 [40 mins]	PANEL DISCUSSION - Tech-Enhanced Vigilance: The Realities of Insurance Fraud in 2024 Moderator: Matt Gilham, Director, WHITELK Fraud Performance Consulting Speakers: Ian Carman, Director – Head of Investigation Services, Sedgwick International UK James Burge, Head of Counter Fraud, Allianz		Roundtable – "Barriers to Innovation in Large Incumbents" Moderator: Saadhvi Khullar, Head of New Propositions and Digital Partnerships, Swiss Re
15:15- 15:40 [25 mins]	NETWORKING BREAK Stage A		
15:40- 16:00 [20 mins]	PRESENTATION – 2024. The Inflection Point for Data-First Trad Speaker: Anthony Siggers, Digital Leader, Marsh Specialty UK	ing in the London Market.	



17th of April 2024 – 155 Bishopsgate, London

16:00-	PANEL DISCUSSION - Beyond the AI Buzzwords: Practical Applications and Strategies for Implementing AI in Insurance			
16:40				
[40 mins]	Moderator:			
	Emanuele Colonnella, Innovation Lead, Generali			
	Speakers:			
	Jonathan Roomer, Head of Customer Success and Co-Founder, YuLife			
	Dori Zimnoch, Global Industry Advisor, FSI, Microsoft			
	Vica Manos, Partner. Anthemis Group			
16:40	CLOSING REMARKS			
	Speaker: Richard Sachar, Director, FinTech Global			
16:45-	NETWORKING RECEPTION			
17:45				
[1 hr]				
17:45	END OF SUMMIT			