

TIME	Keynote Stream -					
08:00-08:50 [50 mins]	REGISTRATION AND NETWORKING BREAKFAST					
08:50-09:00 [10 mins]	WELCOME AND INTRODUCTION					
09:00-09:15 [15 mins]	KEYNOTE ADDRESS					
09:15-10:00 [45mins]	KEYNOTE PANEL DISCUSSION: Compliance Leaders' Vision: A Roadmap for Discussion points: 1. What regulatory challenges are currently top of mind and what ope 2. How are financial institutions leveraging new technologies to effect 3. What kind of technology ecosystems should FIs leverage to improv 4. What are the latest criteria for selecting RegTech partners? 5. How are FIs adapting to the exponential growth in data sources and	rational adjustme tively address the e the effectivenes	nts are required to address these challenges? constantly evolving regulatory frameworks? s of their compliance activities?			
10:00-10:20 [20 mins]	KEYNOTE PRESENTATION					
10:20-10:55 [35 mins]	NETWORKING BREAK					
	Stream A-	Stream B -		Stream C –		
10:55-11:15 [20 mins]	PRESENTATION: Cross-Border Data Sharing: Collaboration or Complication?	10:55-11:05 [20 mins]	PRESENTATION: UK open banking regulation	Product Demos		
11:15-11:55 [40 mins]	PANEL DISCUSSION - Optimising Client Onboarding to Gain Competitive Edge Discussion points: 1. How can firms balance the need for a premium customer experience with the stringent requirements of AML and KYC regulations during onboarding? 2. What are some common pitfalls in current onboarding processes, and how can they be addressed? 3. What are the specific challenges financial institutions face in speeding up the onboarding processes.	11:15-11:55 [40 mins]	PANEL DISCUSSION - Electronic Communication Surveillance Discussion points: 1. Given the rapid pace of technological change, how can institutions ensure their surveillance infrastructure remains both current and secure? 2. In what ways is Al transforming the effectiveness and efficiency of surveillance? 3. With the increasing need for global monitoring, how are FIs handling the challenges of cross-border surveillance and varying data protection laws?			



	 4. What measures are in place to ensure that reduced onboarding time does not compromise the thoroughness of due diligence? 5. How can FIs best utilise open-source intelligence to complement traditional data sources in KYC practices? 		4. What recent cases of surveillance failures have had significant impacts on FIs, and what were the lessons learned? 5. Conversely, what are some examples of successful surveillance strategies that have effectively prevented or detected financial misconduct?	
11:55-12:15 [20 mins]	PRESENTATION	11:55-12:15 [20 mins]	PRESENTATION	
12:15-12:55 [40 mins]	PANEL DISCUSSION - Predictive Compliance Models: A Gamechanger?	12:15-12:55 [40 mins]	PANEL DISCUSSION - How to Achieve Greater Effectiveness in Transaction Monitoring	
	Suggested discussion points: 1. How does data quality impact the predictive capabilities? What can be done to ensure high standards? 2. What is the anticipated role of predictive analytics in achieving real-time regulatory compliance? 3. How will advancements in Al and data transformation facilitate this shift towards immediacy in compliance monitoring and reporting? 4. What are the potential challenges and risks associated with predictive analytics?		Discussion points: 1. How are financial institutions transitioning to an entity-centric approach in transaction monitoring? What benefits does this offer over traditional methods? 2. In what ways does AI and ML complement traditional rules-based systems? 3. How do FIs ensure they check AI biases effectively? 4. How can FIs shift focus from merely chasing false positives to proactively fighting financial crime with the tools available today? 5. What opportunities are you seeing for blockchain technology? 6. What challenges do FIs face when balancing the adoption of innovative transaction monitoring technologies with regulatory requirements?	
12:55-14:00 [1hr 5 mins]	NETWORKING LUNCH			
	NETWORKING LUNCH	Stream B		Stream C –
[1hr 5 mins]	PANEL DISCUSSION - Regulatory Reporting: Adapting to the Ever-Increasing Focus on Data Quality, Report Completeness, and Accuracy	Stream B 14:00-14:40 [40 mins]	Panel Discussion - The Realities for Regulators: Priorities for Conversations Around RegTech in 2024	Stream C – Product Demos



	5. What strategies can be implemented to ensure that no critical data is overlooked or misreported?				
14:40-15:00 [20 mins]	PRESENTATION	14:40-15:00 [20 mins]	PRESENTATION		
15:00-15:40 [40 mins]	PANEL DISCUSSION: Technology to Enhance Risk Management in Times of Disruption	15:00-15:40 [40 mins]	Panel Discussion - The Future of Data Compliance: Navigating Privacy, Governance, and Regulatory Concerns		
	1. What emerging risks are becoming more prominent in the financial sector? 2. What proactive measures can be implemented now to prepare for future market disruptions or disasters? 3. How can technology help in streamlining risk management processes? 4. How are Al and machine learning being employed to enhance risk detection and response? 5. What are the best practices for integrating risk management into the daily operations of FIs? 6. What strategies are effective in fostering a risk-aware culture?		Discussion points: 1) How are financial institutions currently coping with the privacy challenges of data compliance? 2) How is the increased demand and availability of data (e.g., through AI / ML adoption) impacting strategies in protection / compliance? 3) What data governance tools are top-of-mind for compliance teams when implementing data democratization strategies? 4) How should firms mitigate third-party risks to data compliance? 5) As organizations look to the future, what major changes should teams expect in data compliance over the next 3 years?		
15:40-16:05 [25 mins]	NETWORKING BREAK				
TIME	Stream A -				
16:05-16:25 [20 mins]	PRESENTATION: Digital Assets				
16:25-17:05 [40 mins]	PANEL DISCUSSION: The Evolving Nature of Al and Its Impact on Regulatory Compliance				
- ' '	Discussion points: 1. What compliance tasks are currently being transformed most by AI and ML? 2. How are teams viewing the potential of generative AI and LLMs? What are the key risks and opportunities here? 3. How do you approach integrating new AI tools into your existing systems / workflows? 4. What role should human oversight have in this relationship? 5. What direction do you see AI adoption taking over the next 3 years? Does this excite you or scare you?				
17:05	CLOSING REMARKS				
	NETWORKING RECEPTION				
17:05-18:00 [55 mins]					